°C

Barszcz po gorzowsku i nie tylko

FOT. UM GORZÓW
 

Już dziś na ryneczku przy ulicy Jerzego znany szef kuchni Paweł Salamon przygotuje wigilijny barszczu po gorzowsku. Początek gotowania zaplanowano na godzinę 9.00.

Zapraszamy wszystkich, którzy w tym czasie odwiedzą nasz rynek, do przedświątecznych konsultacji z szefem kuchni. Mówi Agata Dusińska, szefowa Gorzowskiego Rynku Hurtowego.

Dziś na ryneczku będzie można otrzymać także Gorzowski Słoik Jabłkowy z wyjątkowym masłem z renety. Słoiczki będą rozdawane na stoisku promocyjnym od godziny 9.00.
By otrzymać jabłkowy prezent, należy przynieść na stoisko własnoręcznie wykonaną kartkę świąteczną.

Komentuj odpowiedzialnie! Odnoś się do treści informacji, nie obrażaj rozmówców, nie używaj słów niecenzuralnych. Rozgłośnia zastrzega sobie prawo do moderacji komentarzy naruszających te zasady. Administratorem Twoich komentarzy jest Facebook, który może stosować do nich także "Zasady społeczności Facebooka".

W trosce o bezpieczeństwo użytkowników, komentarze zawierające linki nie są publikowane.



Skomentuj przez Facebooka

Polub naszą stronę na Facebooku